×

EASZY WERKT.

Af en toe heb je handen te kort en is het vinden van de juiste mensen een uitdaging. Easzy brengt opdrachtgevers en werknemers op een makkelijke en snelle manier samen. Easzy rekent een tarief vanaf €21,50 per uur*1. en ontvangt daarvan een vaste fee van €3,00. De rest gaat naar de werknemer! U zit nergens aan vast en kunt op uurbasis inhuren. Makkelijk en flexibel!
*Geldt voor een zzp tarief van €18,50 per uur, een tarief anders dan €18,50 wordt tevens verhoogd met €3,00 fee per uur. Medewerkers in loondienst worden standaard doorberekend voor €21,50 per uur.

U hoeft zelf geen tijd te besteden aan juridische en administratieve zaken. Of u nu een zzp'er of een uitzendkracht inhuurt, Easzy regelt het! Easzy controleert of de zzp'er voldoet aan alle eisen en levert de juiste overeenkomst aan tussen beide partijen. Wanneer u een uitzendkracht inhuurt voor de opdracht, zorgen wij voor alle wettelijke afdrachten. Hiernaast dragen wij ook zorg voor de facturering en betalingen richting zzp'ers en werknemers.

Alle zzp'ers en werknemers zijn in principe 18 jaar of ouder*2. We voeren een verificatie uit ter controle. Alle krachten zijn in te zetten in horeca, retail, logistiek, promotie en schoonmaak. Zij bepalen echter zelf wanneer en of ze een klus willen aannemen.
*1. Bovenstaande geldt voor het gebruik 'selfservice'. Planning en selectie ligt bij u als opdrachtgever.  In het geval van 'fullservice' hanteren we andere tarieven, deze communiceren we wanneer we denken u daarmee te kunnen bedienen.
*2. Wanneer werknemers jonger zijn, maar toch geschikt, dan maken wij dit kenbaar.

Sectoren

Voor de volgende sectoren biedt Easzy haar platform:


 • Horeca, Catering, Events
 • Logistiek
 • Retail
 • Schoonmaak
 • Promotie


Mocht uw sector er niet tussen staan, dan kunt u uw opdracht altijd plaatsen onder de extra sector overig.

24/7 SNEL HANDELEN!

1

GRATIS AANMELDEN

Adhoc versterking nodig?
Vanaf €21,50 per uur heeft u al Easzy medewerkers. Registreer eenvoudig, drop direct een opdracht en bepaal zelf wie u wilt hebben voor deze opdracht.

2

MAAK 24/7 EEN OPDRACHT AAN

Vertel in het kort aan de potentiële werknemers wat de opdracht inhoudt en wat u van hen verwacht. Vul daarnaast alle vereiste velden in van de opdracht zoals: uren, start- en eindtijd, verwachte werktijd, pauzemomenten en overige belangrijke zaken. Bevestig hierna de opdracht en wacht op een reactie. 


3

MATCHEN

Werknemers reageren op de opdracht. Vervolgens kiest u zelf de medewerker die u het meest geschikt vindt voor de opdracht.
Kiest u voor een zzp'er, dan gaat u heel makkelijk een korte, door ons opgemaakte overeenkomst aan. Bij het kiezen van een uitzendkracht ontvangt u een duidelijke uitzendbevestiging.

4

BIJNA KLAAR!

Als de opdracht is voltooid geeft u akkoord op de gewerkte uren (binnen 7 dagen)

EEN ZZP'ER OF TOCH IEMAND IN LOONDIENST? HET KAN BEIDE!

Zzp'er inhuren

 • De werknemer krijgt als zzp'er een tarief van minimaal €18,50 per uur.
 • U betaalt een vaste fee van €3,00 per uur.
 • Easzy regelt de overeenkomst tussen de twee partijen en tekent als bemiddelaar beide overeenkomsten.
 • Easzy controleert of de zzp voldoet aan alle eisen.
 • Easzy verstuurt alle facturen en organiseert de betalingen.


Loondienst

 • De werknemer krijgt minimaal uitbetaald volgens CAO. 
 • U betaalt €21,50 per uur.
 • Easzy treedt op als uitzendbureau en organiseert de verloning, loonadministratie en staat garant als juridische werkgever.
 • Easzy staat garant voor alle wettelijke bepalingen rondom uitzenden van personeel.

WILT U MEER WETEN, OF DIRECT AANMELDEN?

Neem contact met ons op Direct gratis aanmelden